Rondtrekken in IJsland

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

heidi
reactie op: foto

sprakeloos

heidi
reactie op: foto

woorden halen het niet bij dit uitzicht

heidi

ik ben ontroerd van zoveel puurheid ,daar draait alles om, ben nu nog door alles geraakt zo mooi van fotos en schrijven, blijf dat vooral doen Angelique

Ingrid Wilmsen

Hoi Angelique en Bart,

ik lees vandaag al jullie verhalen en zie de prachtige foto's. Wat een bijzondere reis hebben jullie weer gemaakt.....ik kan me voorstellen dat jullie veel adembenemende momenten hebben gehad, dat de impact van de prachtige natuur enorm is geweest....

Hopelijk komen jullie ook het laatste stukje "goed thuis", tot gauw,

Groeten Ingrid

Lian

Bedankt dat ik weer mee mocht reizen met jullie vakantie. Gelukkig op een afstandje... aangezien dit niet mijn ding is. Deze ervaringen kun je ook weer aan jullie verzameling toevoegen.
Nog ff de laatste lootjes van de terugreis. Ik vind jullie Toppers!!

Jos. &. Josette

Wat een verhaal prachtig maar niet voor ons wel om te lezen we zijn toch blij als jullie terug thuis zijn en in jullie eigen bed en omgeving zijn grtj

Gerry

Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt! Echt die foto's ook, je wordt meteen verliefd op het land!
Geniet na en langzaamaan weer wennen aan het normale bestaan....... :-(

José

Welkom thuis Bart en Angelique, wat een mooie verhalen en foto's deze vakantie van jullie. Wij genieten daarvan.

Eef en José

Toos

Welkom thuis Angelique en Bart.
Dank je wel voor de mooie verhalen en prachtige foto's.

Lia Schepers

welkom thuis avonturiers en bedankt voor de spannende verhalen en foto's !
een reis om nooit meer te vergeten voor jullie ondanks de zeeziekte en misselijkheid van de laatste dagen. jullie zijn echte helden!

Frans en MarieLouise

Welkom thuis, lieve avonturiers!
Straks lekker slapen in jullie eigen bedje, zonder gewiebel en gedein.
Maar wel met een heel mooie reiservaring rijker!

Gabrielle

Wow ik word al zeeziek van het lezen van je verhaal ? jullie zijn nu dus nog op de terugweg. Het is toch een lange, aparte en prachtige reis geweest ?

Lia Schepers

wat spannend allemaal en wat een prachtig land waar de natuur duidelijk de baas is over de mens.
chapeau hoor , ik vind jullie echte helden !
bedankt dat ik mocht meereizen met jullie

Caroline
reactie op: foto

Tjonge, jonge wat maken jullie veel mee... in een woord prachtig

Jos. &. Josette

Wat een prachtige verhalen ik doe het jullie niet na maar is wel fijn om het te lezen geniet nog van de laatste loodjes veel groetjes

Jean-Marie & Ann

Wat 'n spannende mooie belevenissen die jullie meemaken!
Ook de reisverhalen en foto's zijn top!
Tip: boek uitgeven zou leuk zijn!

Leon en Christiane

Ongelofelijk spannend en mooi.
Knap dat je dat allemaal durft Angelique!
Ik geraakte daar met de beste moed en wil niet door met mijn elastieken bergaf benen :)
Geniet er nog van en tot gauw!
Die ik is Christiane voor de duidelijkheid.

Pa en ma Rijk

Alweer een prachtig en spannend verhaal.Geniet nog van de laatste dagen in dit fantastisch mooie land.
Liefs,pa en ma.

@nton

Tjonge jonge jonge....wát een avonturen zeg!!! Chapeau voor wat jullie allemaal ondernemen hoor... pfffffffff......... Ik doe het jullie echt niet na!!!! Have nog ff fun want het begint echt wel te korten nu. Jammer hoor want dan moet ik weer een heel jaar wachten om weer lees te kunnen reizen hahaha.

Gerry

Wowh wat een waanzinnig mooi land is het! Ik heb genoten van jullie avonturen. En.............elke keer wanneer ik naar het toilet ga denk ik aan jouw verhaal Angelique haha :-) zooooo herkenbaar.
Geniet van de laatste momenten en de terugreis over zee.
Groetjes Gerry

MarieLouise en Frans

We dachten even een zwart-wit foto te zien, maar nee, een lavaveld is gewoon echt helemaal grijs! En Angelique, het is niet gek dat je je niet kan ontspannen, midden in de nacht, in the middle of nowhere, met een busje met kuren ;)
Zijn daar ook wilde dieren? Of is het daar te koud en onherbergzaam voor?

José
reactie op: foto

Bart, wie gaat er nou met zijn muts [op] slapen, hahaha!

Theo

Die verhalen toch,met een glimlach lees ik ze.Ik beleef de reis in mijn achtertuin helemaal mee.Mooie plaatjes,knappe mensen ontmoet zie ik.Hopelijk laat de camper zich eens van haar/zijn goede kant zien.Nog veel plezier samen .
Groetjes Theo

Lia Schepers

niet verwacht dat het zo vulkanisch en onherbergzaam zou zijn, indrukwekkende natuur en jullie
twee ook ! ik hoop dat de bus vlug hersteld is en weer geen nieuwe kuren krijgt . ik kijk al weer uit naar het volgend verhaal en de foto's . groetjes, Lia

@nton
reactie op: foto

Goedemorgen reizigers......Ik heb hier eerst gewacht tot de koffieautomaat weer aan het werk was......een ambtenaar zonder koffie is als de lucht zonder zon......... Nu een lekkere bak koffie en dan leesreizen in Ijsland. Mensen wat een ongereptheid!!!! Ik blijf me verbazen (ben ook echt een globetrotter....) dat er plekken zijn die nog niet aangeraakt lijken door ons mensen. Wonderschoon moet het daar zijn en als je met jullie leesreist voel je lekker niets van de kou. Hier is het lekker rustig zomerweer. Hou nog ff vol met jullie vakantie maar dat zal best lukken volgens mij hahaha. Goeie verdere reis en ik hoop met niet te veel strubbelingen pffffff.

Jos. Josette

Jullie zijn toch straffe mensen omdat zo maar in je eentje daar overnachten . Wij hier maar puffen van de warmte en jullie busje is wel behekst maar is wel fijn om jullie verhalen te lezen we zitten mee op vakantie daar door en prachtige foto’s geniet er maar van Grtj

Lia Schepers

zo spannend,jullie avonturen in het prachtige Ijsland. De kracht van de natuur is zo overweldigend !
ik kijk al uit naar het volgend verhaal. nog veel reisplezier !

Jean-marie en Ann

Spannende vakantie met veel toffe avonturen en veel verhalen om na te vertellen!!!

Melanie

Heerlijk om jullie verhalen te lezen!

Toos

Prachtig verhaal en schitterende foto's. Wat een avontuurlijke vakantie.

Jos. Josette

Alweer een mooi verhaal en spannend om te lezen jullie durven veel ik zou in mijn broek doen en ook weer mooie foto’s geniet er van ??

Pa en ma Rijk

Weer een prachtig en spannend verhaal van ons waaghalzen-koppel,om nog maar te zwijgen van de betoverend mooie vergezichten.
Liefs,pa en ma.

maria bastiaensens

ik vind jullie alsmaar sympatieker !

Gabrielle

Wat een waaghalzen zijn jullie toch. Ondanks dat onze 4WD er op ingericht is en verhoogd is, vind ik het eng om door water te rijden. Wat een prachtig land is Ijsland toch zeg.

Leon en Christiane
reactie op: foto

Prachtig, ruig land.
Heel leuke foto's en mooi verhaal.
Geniet van jullie indrukwekkende trip!!!
Gr Leon en Christiane

Cindy

Maar goed dat je het 'douche'-verhaal in geuren en kleuren vertelt zonder dat er 'geur' aan te pas komt :-). Toplocatie zo te zien!
Een tof koppel zoals jullie zou zelfs van een trip in de Kempen een prachtavontuur maken! Misschien wat makkelijker met autopech ;-)

Elly

Waauuww, indrukwekkende foto's!!! Dan ben je die koude douche toch zo weer vergeten...
Nu hopelijk geen pech meer onderweg !! Geniet er verder nog van!!XXX

MarieLouise

Heel herkenbaar, dat gepiel met toiletrolhouders! En dan was je na het plassen netjes je handen, steekt ze in de droogblazer en dan doet ie het niet. En dan moet je sowieso na het handenwassen de deur van het wc gebouw nog openen, met je ellenboog bijvoorbeeld, want zo'n deurklink is vast niet bacterievrij. Of je wacht tot iemand anders de deur opent..
Wat een luxe toch thuis, met je eigen toiletje, dag en nacht bij de hand!
Maar ja, dáár heb je dan weer geen IJsland.

Marja en Ivo

Ik heb je hele verhaal tot nu toe gelezen Angelique en kom weer helemaal in gedachten in IJsland terecht.Eiland met zijn ruwe maar oh zo prachtige natuur. Wij waren er in 2011 slechts voor 14 dagen maar jullie zijn er veel langer en trekken nog veel meer rond. Geniet er van.
Wat dat primitieve kamperen betreft, ik herinner mij nog heel goed ons toiletavontuur in Peru waar we elk in zo'n toilethokje naast elkaar zaten en het wenen ons nader stond dan het lachen. Maar ook wij kunnen het voorlopig nog niet laten om telkens toch weer een primitieve kampeervakantie te plannen.
Binnen 14 dagen vertrekken we naar de Sarek in Lapland om 10 dagen in de laatste wildernis van Europa rond te trekken en te kamperen !!!
Geniet nog van jullie prachtige reis daar in IJsland. Groetjes aan Bart en hopelijk geen pech meer met het busje.

Pa en ma Rijk

Het spreekwoord "jong geleerd is oud gedaan" geldt natuurlijk ook in jullie geval.
Alhoewel je deze toiletrol- ervaringen vroeger niet had, want dan liep je met papier of rol een beetje beschaamd over de camping naar het toiletgebouw.
Toch weer een prachtig verhaal.
Liefs,pa en ma.

MarieLouise
reactie op: foto

Wat gebeurt hier dan, Bart? Wilde je opgaan in het landschap of zag je het even niet zitten :P
Jullie foto's zijn prachtig, wat een luchten daar!!! En de zeehondenplaatjes zijn uniek, erg goed vastgelegd, die beessies! Wat een belevenis!

Gerry

Totaal geluk bestaat niet.........ook niet tijdens kamperen/vakantie haha. Tegenover de mooie gelukzalige momenten mogen wat ergernissen staan dan worden de geluksmomenten nog mooier....
ENJOY!!

Toos

Een echt kampeer verhaal Angelique, en voor mij heel herkenbaar!
En toch blijft het heerlijk, dat kamperen.

@nton

Tja Angelique.......... Wat jij beschrijft is precies waarom ik nooit campeer. Toen de kinderen nog klein waren wilde we toch eens gaan proberen of camperen iets voor ons was (we konden nl ons geld maar 1 keer uitgeven en met drie van die ukken.....) Het was Hemelvaart (weet ik hoeveel jaar geleden) Straaaaaaalend weer. We hadden een tegelvloer laten leggen dus mochten 24 uur niet binnen. Dús: dit was het moment....Grote tent geleend; kinderen in de tent p@ en ma in de tent.. en 's nachts.....régenen... ónweren.....en 's morgens zette ik mijn bril op en die besloeg.....toen was ik dr klaar mee. We hebben noooit gecampeerd..Maar goed: hoe jij schrijft Angelique; ik zie het volgende boek al komen hahahah vol met reisverhalen en goede tips en zo voor de lezer. Geniet nog maar even verder van al die mooie plaatjes; memory s for life!!!!!!!!! Ik ga nog maar eens printen!!! Iemand moet toch iets doen voor de kost toch?

Ellen

Toch een reisblog, joepie. Daar word ik blij van. Lekker meegenieten van jullie avonturen en de prachtige foto's ?
Goede reis verder. Veel plezier.
Liefs ??

Jean-Marie & Ann

'N heel avontuur waar jullie bezig mee zijn.
Mooie verhalen en foto's.
Blij dat het jullie goed gaat en tof of dat jullie busje terug in orde is!

Groetjes

Jossee

Hopelijk geen pech meer en geniet verder van jullie verlof. Met ons is alles Oké. Groetjes

Michel

Stelletje avonturiers, da benduh gullie! Mooie beelden wederom. Groots meeslepend landschap waar je je heel nietig voelt kan ik me zo voorstellen. Ik ga hier nog maar eens een bakkie Hollandse tjap klaarmaken. Proost (met Nespresso;) op een fijne tijd daar! xxx

Lian

Oh wat fijn om weer lekker mee te genieten van jullie vakantie avontuur. Jullie vinden elke keer weer de beste en leukste plekjes te vinden. Petje af. Mooie foto's! Fijne reis en ik volg jullie ... Liefs.

Jos Josette
reactie op: foto

Zeer prachtige foto’s grtj

Jos. Josette

Wederom prachtige foto’s en spannende verhalen jullie hebben een mooie reis uit gestippeld wij genieten daar ook mee van en geniet jullie nu ook en hopelijk geen pech meer grtj

Gerry

Na heel veeeeel ongemak hebben jullie toch weer het vizier op vooruit kunnen zetten en genoten van dit prachtige land! Wat goed van jullie dat het glas vaak half vol is! Teveel moois ook om stil te staan bij de ongemakken. Ik wens jullie voor de resterende tijd een voorspoedige, prachtige reis!
Groetjes Gerry

Karin

Ook uit dit verhaal blijkt weer dat jullie niet bij de pakken neer blijven zitten en ondanks alle autopech, toch kunnen genieten. Prachtige foto's!

Fijne reis en een dikke knuffel voor jullie allebei!

@nton

Wát een geweldig mooie plaatjes (ondanks dat geweldige frustrerende gedoe met jullie auto -> en dan toch maar weer vertrouwen in de mensheid houden hahaha). En volgens mij hoor je dan ook eigenlijk niets anders dan de natuur......oh dat lijkt me wel tof hoor. Geen geluiden van mensen. ff " echt weg van de snelweg" . Dan kom je echt bij zodat jullie weer " bijgetankt" verder kunnen.
Goeie reis verder zodat we allemaal weer mee kunnen leesreizen. Doei, groet uit een veel minder warm Bladel. PS; jammer dat de palmbomen het hier toch niet redden. hahaha

Pa en Ma Rijk

Wat een verhaal over de schokdempers.Er blijft jullie ook weinig bespaard.Petje af voor jullie doorzettingsvermogen.
Prachtige foto's en indrukwekkend landschap.
???

Gabrielle

Wat een ukkels zijn die automonteurs in Duitsland zeg!
Ik zou nu toch echt op zoek gaan naar een ander.
Avonturen vollop dus. Het klinkt spannend allemaal.
Prachtige foto's trouwens ?
Ik hoop dat de rest vd tocht gladjes verloopt. ??‍♀️

Tom

Amaai, schoon landschap. Mooi verhaal Angelique. Bruurke, misschien toch eens ne gsm aanschaffen ... je kunt er ook muziek opzetten en hoeft er nie mee te bellen, enkel in noodgevallen. Amuseer jullie nog.

Hannie en Theo

Ha Angelique en Bart.
We genieten op flinke afstand van jullie reizen.Het ziet er daar inderdaad prachtig uit en zonder een beetje pech en avontuur is het voor jullie toch te
" gladjes".
De afgelopen dagen zijn we een klein beetje jaloers geweest ,17 graden!
Nog veel plezier en rij voorzichtig
Groetjes Hannie en Theo

Filip B.
reactie op: foto

Een Ijslandse herder?

Filip B
reactie op: foto

Spectaculaire landschappen. Geniet er van!

Ine

Heel fijn dat je jullie belevenissen toch deelt Angelique, van deze eerste editie al weer genoten!
Geniet super van jullie mooie reis, geniet ik met jullie mee ?

Pa en Ma Rijk
reactie op: foto

De schoonheid van het land wordt door deze foto's prachtig weergegeven!! Geniet ervan.
Lfs.Pa en Ma.

Pa en Ma Rijk
reactie op: foto

De schoonheid van het land wordt door deze foto's prachtig weergegeven!! Geniet ervan.
Lfs.Pa en Ma.

Liesbeth en Eddy

Hoi Angelique en Bart,

Wij genieten ook mee van jullie avontuur!
Mooie foto's !

grtjs

Gerry

Hey luitjes wat fijn dat er weer een meereis Blog is! Ik sluit me aan bij alles wat hier boven al gezegd is.....wowh wat een geweldig mooie natuur. En ja natuurlijk ook weer pech met de bus....?. Ik hoop dat het vandaag opgelost wordt zodat we snel weer van jullie mooie reis verhalen kunnen genieten!??

Toos

Angelique, weer een prachtig reisverhaal uit jouw pen (laptop) en zulke prachtige foto's.
Schitterend!
Geniet er van, en succes met het herstel van de bus.
Lieve groet,Toos

Clem
reactie op: foto

eindelijk kunnen we ons wat verwarmen aan de mooie foto's en het knappe verslag,
geniet er van, het is zo weer voorbij.
groetjes van de Seppe

Frans en MarieLouise

Hahaha, die Bart op de boot! Misschien gaat ie nu toch overstag voor een gsm-metje..
IJsland is echt beoverend mooi, rustig en stil. Wat van hieruit het aantrekkelijkst is, is nu even de temperatuur. We laven ons aan julie koele plaatjes van water en ijs, gisteren werd in Noord-Brabant officieel de 40 graden aangetikt (40,7 om precies te zijn).
Succes met de schokdempers, fijn de post ze zo snel heeft kunnen leveren!

Gabrielle

Ik weet nog niet of ik een blog wil schrijven, zei je nog..... ik ben er blij mee want het is nu net alsof ik met jullie mee reis ? wat is het prachtig daar. Ik hoop dat de bus snel gemaakt is en dat jullie weer verder kunnen reizen.

@nton

Nondepie zeg!!!! Blij dat ik weer mee kan leesreizen! Zeker nu het hier zo ontzettend warm is!!! Maar zou een reis van jullie zonder hindernissen wel een goeie zijn ?? hahaha. Maar goed; da's natuurlijk een grapje van me. Heerlijk om te lezen, Angelique, dat de ontspanning ook nu dr weer in zit te komen. Laat t maar lekker over jullie heen komen en ik kan niet w88 op de volgende gebeurtenissen. Rij voorzichtig dan kan ik weer verder leesreizen met jullie. Wij zweten hier nog wel ff verder hahaha.

José
reactie op: foto

Zo blij dat je weer een blog maakt en we kunnen meegenieten van jullie vakantie in Ijsland. Wat een mooie foto's. En een heerlijk geschreven blog!!! Eef geniet ook mee!

maria bastiaensens

blij dat jullie zo intens genieten en dat zo laten mee beleven !

Jos. Josette

Hallo Angelique En Bart wat een mooie verhalen en zeer prachtige foto.s het is geweldig om dat te lezen en geniet er van grtj Jos Josette

Pa en Ma Rijk

Alweer een enerverend verhaal.De foto's en de natuur zijn prachtig.
Hopelijk wordt morgen de schokbreker gerepareerd .
Fijne vakantie verder.
Liefs.Pa en Ma.

Michel
reactie op: foto

Echt hele mooie beelden geschoten. Kracht, ruwheid en schoonheid van de natuur komt mooi over! Geniet ervan saampjes xx

`mIchel
reactie op: foto

Blij dat het beeld niet een kwartslag gedraaid was (met de klok mee)...